היום הייתי אצל גדי ויצאתי עם איזה 9 קילו גרעינים. הפעם אני הולך לבשל IPA (שמה בישראל אינדירה, מכירים?) ובפעם השניה בחיי, זה יהיה "הכל גרעינים" (AG).
מי שרוצה לבוא לבלות יום חורף שמשי סביב המאש - מוזמן. אני מתחיל בסביבות שעה 10:00 לפנות בוקר ומשעה 12:00 אפשר להתחיל לשתות. לתאם איתי בטלפון או במייל.
חוצמזה - יש לי בקנה איזה פוסט מסעיר על טיול לדרום שקיימתי אתמול, במסגרת מסעותי לחקר המבשלות והמבשלים בארץ הקודש. מבטיח לנסות לשחרר אותו במשך השבת.
מי שרוצה לבוא לבלות יום חורף שמשי סביב המאש - מוזמן. אני מתחיל בסביבות שעה 10:00 לפנות בוקר ומשעה 12:00 אפשר להתחיל לשתות. לתאם איתי בטלפון או במייל.
חוצמזה - יש לי בקנה איזה פוסט מסעיר על טיול לדרום שקיימתי אתמול, במסגרת מסעותי לחקר המבשלות והמבשלים בארץ הקודש. מבטיח לנסות לשחרר אותו במשך השבת.
6 תגובות:
על המדבקה היפהפיה של האינדירה כתוב "מי מעיין"
ובאמת, רציתי לשאול על איזה מעיין מדובר?
מעיינות רעננה כמובן (-:
9 ק"ג לבץ' אחד?
תכננתי לפי 30 ליטר מהמאש. לתסיסה הגיעו 26 ליטר. הבירה מתוכננת להיות קצת יותר מ-7% אלכוהול.
איך הלך הבישול השני ב AG?
יותר טוב מהראשון אני מניח.
הלך יופי - נראה שצברתי נסיון (-: עשיתי בישול גדול (התחלתי מ-30 ליטר וסיימתי עם 26 בתסיסה) והצלחתי לעבור אותו בלי לגלוש. חישבתי שהיה לי 77% efficiency שזה נראה לי בסדר גמור. הרבה כשות רצה שם.
פוסט בקרוב!!
הוסף רשומת תגובה