היום הייתי אצל גדי ויצאתי עם איזה 9 קילו גרעינים. הפעם אני הולך לבשל IPA (שמה בישראל אינדירה, מכירים?) ובפעם השניה בחיי, זה יהיה "הכל גרעינים" (AG).
מי שרוצה לבוא לבלות יום חורף שמשי סביב המאש - מוזמן. אני מתחיל בסביבות שעה 10:00 לפנות בוקר ומשעה 12:00 אפשר להתחיל לשתות. לתאם איתי בטלפון או במייל.
חוצמזה - יש לי בקנה איזה פוסט מסעיר על טיול לדרום שקיימתי אתמול, במסגרת מסעותי לחקר המבשלות והמבשלים בארץ הקודש. מבטיח לנסות לשחרר אותו במשך השבת.
חוצמזה - יש לי בקנה איזה פוסט מסעיר על טיול לדרום שקיימתי אתמול, במסגרת מסעותי לחקר המבשלות והמבשלים בארץ הקודש. מבטיח לנסות לשחרר אותו במשך השבת.
6 תגובות:
על המדבקה היפהפיה של האינדירה כתוב "מי מעיין"
ובאמת, רציתי לשאול על איזה מעיין מדובר?
מעיינות רעננה כמובן (-:
9 ק"ג לבץ' אחד?
תכננתי לפי 30 ליטר מהמאש. לתסיסה הגיעו 26 ליטר. הבירה מתוכננת להיות קצת יותר מ-7% אלכוהול.
איך הלך הבישול השני ב AG?
יותר טוב מהראשון אני מניח.
הלך יופי - נראה שצברתי נסיון (-: עשיתי בישול גדול (התחלתי מ-30 ליטר וסיימתי עם 26 בתסיסה) והצלחתי לעבור אותו בלי לגלוש. חישבתי שהיה לי 77% efficiency שזה נראה לי בסדר גמור. הרבה כשות רצה שם.
פוסט בקרוב!!
הוסף רשומת תגובה