דגן. מבשל בירה טרי ונשא של חיידק הבישול הבייתי ללא סיכויי החלמה. בישלתי בבית עם אחשלי רותם אותו הצלחתי להדביק בחיידק. היום מבשל במסגרת מבשלת העם שהקמנו. מעדיף לשתות בירות עם טעם ואופי (היופי זה לא הכל בחיים). שמח לבשל לאנשים שפתוחים לחוות ולהתנסות בטעמים חדשים.
ביום שישי הקרוב, ה-15/1 הדובים קמים בבוקר, מעמיסים כמה ציידניות מלאות בקבוקים, נכנסים לאוטו, עולים על איילון, נתקעים בפקקים של הכרך הגדול ונוחתים אצל גדי דבירי ב-Beer-D. מ-10:00 עד 15:00 אנחנו שם. אם אתם בסביבה, או באים לעשות קניות לבישול של שבת - אולי נפגש. הצ'ולנט של גדי, הבירות שלנו ויש לנו ים בזמן לדבר על בירה.
מה נביא איתנו? בטוח שנביא את הדוב השביעי, את סיבוב שני ואת חצות. נביא גם דברים אחרים לפי מצב הרוח ועוד הפתעות (למשל - היתה איזה בירה נסיונית עם קיק שבושלה לפני כמה שבועות...)
דובים יקרים, יש מצב שנבוא (אמי, רעייתי ואני) לבקר. לנו יהיה זה סוף שבוע של בירה ותבשילים. למחרת אנחנו מוזמנים לחברים לשוקרוט שילווה כמובן בבירות שלי (יותר נכון מה שנותר מהן עד "הבשלת הבירה הבאה - בערך עוד שבוע וחצי).
6 תגובות:
עלויות ?
מי מוזמן ולמי צריך להודיע שמגיעים ?
יגאל, לא צריך להודיע לאף אחד - פשוט מגיעים. לגבי המחיר - אני לא ממש בטוח. גדי הוא הבוס.
דובים יקרים, יש מצב שנבוא (אמי, רעייתי ואני) לבקר. לנו יהיה זה סוף שבוע של בירה ותבשילים. למחרת אנחנו מוזמנים לחברים לשוקרוט שילווה כמובן בבירות שלי (יותר נכון מה שנותר מהן עד "הבשלת הבירה הבאה - בערך עוד שבוע וחצי).
שיהיה בהצלחה : )
בהצלחה לדובים. לצערי לא אוכל להגיע מסיבות משמחות (בישול בירה כמובן)
הוסף רשומת תגובה