יום שלישי, 25 באוגוסט 2009

בשר ובירה גולדה ב"בר יין" בחורשים

זוכרים את השבת ההיא של שכרון בשר, בירה וחושים בחורשים?

אז זהו, שרציתי לספר לכל מי שלא הספיק להנות מהבירות ומהבשר של אורן וניר ממבשלת גולדה, שלא רק שהמסורת נמשכת וגם בשבתות הקרובות (משעה 12:00 בצהריים ועד 17:00) אפשר להמשיך להתענג על בשרים מהגריל ובירות מהבקבוק ועכשיו גם בימי רביעי בערב (משעה 20:00) עם הבטחה למנות ובירות חדשות.

תגובה 1:

אנונימי אמר/ה...

נראה יופי.

בהצלחה בהמשך.

שחר.

ש.