יום שני, 9 בנובמבר 2009

אירועי חודש נובמבר

שלום חברי המבשלים,

חודש נובמבר כבר התחיל - קצת גשם, הרבה שמש ואולי זה זמן טוב להתכונן לבאות וליישר יומנים. אז לפני שאתם ממשיכים לקרוא - קומו, תביאו איש איש את יומנו (או כל אמצעי אחר לניהול זמנכם היקר) ותתחילו לשריין.

שמרים (2)
זה מתחיל בעוד שבוע וחצי בהרצאת ההמשך של אביחי גרינברג בנושא שמרים שתתקיים ביום חמישי, 19/11 במבשלת קרלסברג שבאשקלון. לחדשים שבינינו - המפגש מתאים גם למתחילים וגם למתקדמים, הוא עולה 50 ש"ח וההסעה (חינם) יוצאת מתל אביב בשעה 16:30 (כבר הנסיעה מלווה בבירה). אני חושב שאחרי כל המפגשים שהיו עד עכשיו אפשר כבר להתחייב מראש מבלי להסתכן שיהיה שוב אירוע מרתק. ההרשמה אצל שחר הרץ או באתר beer master. להביא בירה לטעימה ולבדיקה במעבדה - זוכרים?

מפגש מבשלים
בהמשך החודש אנחנו רוצים להמשיך את המסורת שהתחילה במפגש המבשלים בסוכה (מפגש שלכל הדעות שהיה מוצלח וכיפי מאוד) ולקיים מפגש שני. התאריך על הכוונת הוא מוצאי שבת, 28/11 בשעה 18:30 (נועם - אני מקווה שזה מספיק מאוחר לאחר צאת השבת...). האירוח הפעם על הדשא של משרד המיתוג המפורסם סדובסקי ברלין ברמת השרון, באחריות רותם.

כמו שאתם זוכרים, דמי הכניסה הם 3-4 בקבוקי בירה לטעימה (סוג אחד בבקשה - כן, גם אתם שדון!) ומשהו לנשנש ליד הבירה. בנוסף אתם מוזמנים להזמין ולהביא איתכם מבשלי בירה חברים שאנחנו עוד לא מכירים ואתם חושבים שיהנו מחברתנו (ושאנחנו נהנה מחברתם). אני מזכיר שאין תנאי סף מבחינת הנסיון והפז"מ בבישול. אפשר גם להעלות רעיונות לתוכן נוסף (חוץ משתייה עד כלות) שאפשר להוסיף.
חשוב מאוד: כל מי שמתכוון להגיע למפגש המבשלים מתבקש להודיע באמצעות תגובה להודעה זו - כדי שנוכל להתארגן בהתאם.

15 תגובות:

יואב אמר/ה...

אני מגיע. מותר להביא בירת חיטה ??? :)

Dagan אמר/ה...

כל הזמן להתחכם, הא?
העיקר שלא תביאו כולכם רק בירות חיטה. בסוף עוד תגרמו כולכם לעליית מחירי החיטה בעולם.

עודד אמר/ה...

עכשיו אני בדילמה... הבטחתי להגיע אבל מה שבישלתי זאת בירת חיטה. ככה להגיע למפגש ראשון?

Dagan אמר/ה...

עודד - קודם כל תגיע (ושלח לי את המייל שלך לתיאומים, אני לא חושב שיש לי). בקשר לחיטה - נחשוב על עונש.

שחר קליין אמר/ה...

אני חושב שאמצע השבוע באותם שעות עדיף.
קשה להתנתק מהמשפחה בשבת

אדי אמר/ה...

אני בדילמה - ולא בגלל בירת חיטה, יש לי בירה אחרת - אלא בגלל שבאותו יום אנו חוגגים לחתננו יום הולדת מכובד (40 ! כן, כן אני התחתנתי צעיר ובגלל זה יש לי היום חתן כמעט בגילי)ואם אספיק להגיע זה יהיה בעור שיני. מה עושים?

עמנואל אמר/ה...

מגיע. קונטרה לחיטה מביא IPA.
אבל למה מוצ"ש? למחרת עובדים ולא מתאים להגיע למשרד עם חמרמורת (הנגאובר)... חמישי לא מתאים יותר????

נועם אמר/ה...

אני אגיע.
אין תלונות על היום והשעה.
אביא בירה שאינה בירת חיטה.
אבל, אשמח מאד לטעום בירות חיטה של אחרים.
אל תתנו לדעות הקדומות של הדובים על בירות חיטה להפחיד אתכם!

Dagan אמר/ה...

אדי - ברכות. אנחנו צריכים לחגוג לך את זה, לא? בימינו מדובר במשהו נדיר וחריג!!
עמנואל - IPA תמיד משמח את הדובים.
נועם - תפסיק להמריד את החבר'ה. מי שרוצה חיטה שיאכל לחם (-: בירה עושים משעורה.

שמעו - מכיוון שאני מזהה חוסר שביעות רצון מהיום והשעה - אני פותח משאל (בצד ימין למעלה) ולפי ההעדפות שלכם נראה מה עושים.

דגן

אדי אמר/ה...

היי דגן. תודה על התגובה אבל אני חייב להסתייג מהסתייגותך מבירת חיטה. הפעם אני אביא את "הפלמית השופעת" ויתכן שעד ה-3.12 היא תלווה ע"י "הביריון השחור והמתוק" (שתיהן לא חיטה, אבל לא נפסיק לעשות חיטה. אני קורא לכל חובבי החיטה להתאחד ולזרוק מעליהם את כבלי השעורה. גם לנו יש זכויות !).

נועם אמר/ה...

אגב בירות חיטה.
ביקרתי השבוע אצל דני שלייפסטון בעין הוד.
למי שלא מכיר, מדובר באמריקאי סטלן ברמות קשות שמבשל בירה במקום קטן בעין הוד.
טעמתי 3 בירות שלו (חיטה, פורטר ועוד אחת). לצערי אין אלא לשתוק. אבי לימדני שאם אין לך משהו טוב להגיד, אל תגיד כלום...

Dagan אמר/ה...

אדי - אנשים יכולים להרפא מחיטה (כבר היו שנרפאו ממחלות קשות יותר). אני אופטימי.
נועם - בשתיקתך אמרת הכל.

אבנר אמר/ה...

אם לא יהיו הפתעות, אני אגיע. בתפריט בירה שחורה וגבינות.

SupaR אמר/ה...

יש מצב להצטרף?יש איזו שהיא מגבלת גיל או משהו בסגנון?

(זה נמרוד מהפורום של Beer-D)

אני מקווה שאוכל להצטרף נראת כמו חוייה מועילה ומעולה,

ויש לי בקבוקים לטעימה ולבדירה במעבדה :~)

(אני כמובן מדבר על הסיור לקרלסברג).

Dagan אמר/ה...

נמרוד - שלח לי מייל ל-dagan@hadubim.co.il

דגן