יום ראשון, 15 בנובמבר 2009

מפגש מבשלים - יום חמישי 3/12, 19:00

אז נראה שהשבט אמר את דברו. מפגש מבשלי הבירה הקרוב יתקיים ביום חמישי, ה-3/12.

הזמן: יום חמישי, 3/12 בשעה 19:00
המקום: בחצר אצל סדובסקי ברלין, אוסישקין 77, רמת השרון
דמי כניסה: 3-4 בקבוקי בירה שבישלתי בעצמי + כיבוד כלשהו.
הגבלות: מעל גיל 18 (מצטער נמרוד)

הנוהל הוא כזה - מי שמתכוון לבוא יכתוב בתגובה לפוסט זה שהוא בא, איזה בירה הוא מביא ואיזה כיבוד. במקביל, ישמח אותי מאוד אם תוכלו לשלוח לי מייל כדי שיהיה לי דף קשר (חלק כבר יש לי, אבל מה שבטוח בטוח). ככה אוכל לעדכן במידה ויהיו שינויים.

אם למישהו יש דברים מגניבים שהוא קנה או בנה או אפילו רק דברים שרק על הנייר בינתיים ורוצה להביא להראות - זה כמובן יתקבל בברכה וכולנו נשכיל מזה.

מה שאני יודע בינתיים (ותקנו אותי אם אני טועה):
- יואב (פיסטה ביר) מגיע עם בירת חיטה
- עודד יגיע עם בירת.... נכון, חיטה
- אדי (ברו-טלי) יגיע עם בלגית שופעת ואולי גם עם בריון שחור מתוק
- עמנואל (EZ Beer) יגיע עם IPA
- אבנר (בירה קרוואן) יגיע עם בירה שחורה כלשהי
- דגן ורותם (הדובים) יגיעו עם אינגליש ביטר

20 comments:

Dagan אמר/ה...

אני אתחיל:
דגן ורותם (הדובים) מביאים אינגליש ביטר ומאפה כלשהו.

שחר קליין אמר/ה...

וואלק אדי - אתה הורג אותי
אם כבר אתה מביא בלגית שופעת ובריון שחור מתוק אז תביא גם מצלמת וידאו

שחר קליין אמר/ה...

אנחנו נביא שתי בירות כי אנחנו שניים
אחת אדומה שעוד אין לה שם
ועוד אחת ג-ביר (G-BEER) ששמה נגזר מרמת המרירות שלה

ואני מבקש מכולם להביא יותר כדי להחליף
אני מאוד אוהב את הבירות שלכם

נועם אמר/ה...

אני טרם החליטותי.
יש באמתחתי בירה ענברית עם מרירות מדוייקת שלדעתי היא המוצלחת מהבירות שלי עד כה - שמה בישראל "עברי" (ע"ש בני הצעיר)
מצד שני חשבתי להביא אותה השבוע להרצאה באשקלון.
כרגע מתיישנת להנאתה בירה בלגית בסגנון טריפל שתהיה מיושנת די צרכה עד ל3/12. אז אני עוד לא יודע...
וכמובן לחם שאור מאפה בית.

ואני מחזק את בקשתו של שחר - הביאו אתכם בירות להחלפה. במפגש הקודם רק אני הבאתי כמות ובסוף החזרתי את הרוב הביתה.

דגן - מן הסתם ביאסת כהוגן את נמרוד. אבל מה לעשות, חוק הוא חוק...

שחר קליין אמר/ה...

אולי הוא יכול לבוא עם מלווה?
והכוונה למבוגר אחראי ולא לבלגית שופעת

SupaR אמר/ה...

מה בלגית שופעת זה לא מלווה טובה, אני אשמח לבלגית שופעת D:,

בכל מקרה ידעתי שהסיכויים שלי לאישור הגעה לא הכי טובים בעולם אז לא פיתחתי צפיות..

גם אם הייתי יכול להגיע עם מבוגר אחראי, לא נראה לי שאבא שלי היה בא, עם כל זה שהוא חובב בירית, הוא שונא שאני מכניס אותו למצבים כאלה שאני סוחב אותו איתי, זה כאילו זה הופך להיות תחביב גם שלו, והוא לא אוהב את זה.

Dagan אמר/ה...

נמרוד, כמו שזה נראה כרגע אנחנו נהיה כאן גם בעוד שנתיים כשתגיע לגיל שאפשר להתחיל (בתקווה שעד אז לא יעלו את גיל האלכוהול ל-21...).
כמו שהצעתי, אתה יכול לבוא לבקר מתישהו בבישול עם אבא או עם בלגית שופעת. מה שבא קודם.

SupaR אמר/ה...

אמן,

תודה דגן כשאגיע לגיל חוקי בשמחה אשתתף במפגשים עם תוצרים הרבו יותר מוצחים מהנוכחיים, דא"ג החזרתי לך מייל ביום שבת, ראיתי אותו? כי שאלתי אותך שם משהו ולא החזרתי לי תשובה.

אדי אמר/ה...

קודם כל - פלמית (לא בלגית !) שופעת. אם אכן הביריון השחור והמתוק יתלווה אולי באמת יעופו ניצוצות. נראה...(בינתיים - חוץ מהקטינים - אפשר לדמיין !).
בכל מקרה אני אביא על תקן מוצקים מוס טונה (מישהו מביא קריקרים או שאביא גם?)

עמנואל אמר/ה...

סתאם כדי לעדכן, המבשלת שלי נקראת E.Z. Beer (צריך לקרא איזי ביר)
(:

ערן אמר/ה...

הי
מעוניין להגיע גם כן.
אביא: בלגית saison, בירת חיטה עם ניחוח גויאבות ואולי ipa [אם יהיה מוכן]
ערן

Dagan אמר/ה...

עמנואל - רשמתי לפני - איזי ביר. אחלה.
ערן - אני שמח שתבוא גם. אני חושב שלא צריך להגזים בכמות הבירות (אל תשכח שיהיו לפחות 10 משתתפים וכל אחד יביא סוג בירה אחד.... לא יהיה קל). מציע שתבחר בירה אחת ותביא איזה 4 בקבוקים. שמור משהו גם לפעם הבאה.

שי אמר/ה...

היי שלום.
אני חדש בעסק ואני מעוניין להגיע גם כן. אפילו יש לי בירה להביא. אבל אני חייל אז אני לא יכול להבטיח שום דבר. זה תופס?
שי

Dagan אמר/ה...

תופס בהחלט שי (בתנאי שיש לך 18 שנה לפחות). מה שם המבשלה ואיזה בירה תביא לנו?

שי אמר/ה...

שם המבשלה הוא "בירה צוות". והבירה שאני מביא היא אחת הפייל איילים, לא בטוח איזה (מתחיל). תודה רבה.

Dagan אמר/ה...

ערן ועמנואל - נדמה לי שאין לי את המייל שלכם. שלחו לי מייל.

דגן

עמנואל אמר/ה...

emanuelaw@gmail.com

שלמה אמר/ה...

גלשתי בכתבה ומשם לבלוג.ראתישאת נפגשים לימות החפת דעות. לצעי אני לא משל עדיי, אךמעניין הכיר את התחום ואלי מי יודע .. כיצד ובאיזה תנאי ניתן להגיע ?

Dagan אמר/ה...

שלמה שלום,

לצערי אני לא איש בשורה. המפגש מיועד למבשלי בירה ובהתאם - "דמי הכניסה" הם בקבוקי בירה מבישול עצמי.

יש בארץ מספר פסטיבלים שמאפשרים לטעום בירות מבישול ביתי ולפגוש מבשלי בירה - אני חושב שזה מקום טוב להתחיל בו. יש גם מקומות שמעבירים סדנאות להיכרות עם עולם בישול הבירה וקורסים ללימוד בישול בירה ממש (למשל Beer-D וביר מאסטר ויש עוד)

אם וכאשר תצלול לתחום ותתחיל לבשל - כמובן שתהיה מוזמן למפגשים שלנו בשמחה.

דגן

אילן אמר/ה...

לצערי לא אוכל להגיע, מקווה שיסתדר לי במפגש הבא.