מה בתכנון? קודם כל נתחיל את הבוקר ברחיצת בקבוקים (אני מניח שהידיים הולכות לקפוא בשלב הזה) וביקבוק של הדוב השביעי. ההמשך יהיה בישול. איזה בישול? אנחנו מרגישים שאנחנו מזניחים את הנסיונות החדשים וההרפתקנים אז החלטנו להשתולל - פלפל צ'ילי!
על איזה בירה נלביש את הצ'ילי - עדיין לא ברור. אני אלמד קצת את הנושא הלילה ונחליט סופית מחר בבוקר. נראה שזו צריכה להיות בירה גדולה (סביבות ה-8% אלכוהול) עם מתיקות מאלטית שתאזן את החריפות וכשותיות בינונית (בסטנדארטים שלנו) שלא תשתלט. נראה מה ייצא.
אם מישהו רוצה לקפוץ לבקר לבלות סביב הסיר ולקשקש על כוס בירה - מוזמן. מבשלים משעה 12:00 וצפונה.
על איזה בירה נלביש את הצ'ילי - עדיין לא ברור. אני אלמד קצת את הנושא הלילה ונחליט סופית מחר בבוקר. נראה שזו צריכה להיות בירה גדולה (סביבות ה-8% אלכוהול) עם מתיקות מאלטית שתאזן את החריפות וכשותיות בינונית (בסטנדארטים שלנו) שלא תשתלט. נראה מה ייצא.
אם מישהו רוצה לקפוץ לבקר לבלות סביב הסיר ולקשקש על כוס בירה - מוזמן. מבשלים משעה 12:00 וצפונה.
2 תגובות:
נו? איך הלך? מה בישלתם? כמה ליטר אתם מבשלים בבץ אחד?
הלך אחלה. ביקבקנו דוב שביעי ובישלנו chili ale (נסיון כזה) - נראה מה ייצא. אנחנו מבשלים 20 ליטר בכל בישול.
שבוע טוב,
דגן
הוסף רשומת תגובה