tag:blogger.com,1999:blog-2678706190607173149.post5372384832629058803..comments2024-01-29T11:31:18.620+02:00Comments on מבשלת הבירה הביתית שלי - הבלוג של דגן: בירות בוטיק הולנדיות באמסטרדםDaganhttp://www.blogger.com/profile/04410106192735926193noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2678706190607173149.post-29963410408918176492009-09-18T09:53:14.549+03:002009-09-18T09:53:14.549+03:00דרור - שמח שנהנהת.
ביקרתי בבלוג שלך - מושקע ומעניי...דרור - שמח שנהנהת.<br />ביקרתי בבלוג שלך - מושקע ומעניין, אם כי נראה שטעמנו בבירה מעט שונה. אני מודה למשל שקשה לי לדמיין את עצמי באירוע השקה של מכבי החדשה (ואח"כ עוד לכתוב על זה בלי להסחף לציניות)... :-)<br /><br />אני בהחלט אמשיך לקרוא!<br /><br />דגןDaganhttps://www.blogger.com/profile/04410106192735926193noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2678706190607173149.post-21117302295818172692009-09-17T15:26:44.734+03:002009-09-17T15:26:44.734+03:00מאוד נהנתי לקרוא.
את סיפורי הבירה שלי על שטוקהולם...מאוד נהנתי לקרוא.<br /><br />את סיפורי הבירה שלי על שטוקהולם, בלגיה ועוד מקומות אפשר למצוא בבלוג שלי (קצת פרסומת סמויה :)<br /><br />www.bakbuk.co.il/blogדרורhttp://www.bakbuk.co.il/blognoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2678706190607173149.post-23206908279077906252009-09-10T13:09:05.089+03:002009-09-10T13:09:05.089+03:00אני דיי בטוח שזה מה שקרה
למרות שגם הכנסתי 30 גרם ק...אני דיי בטוח שזה מה שקרה<br />למרות שגם הכנסתי 30 גרם קפה שחור<br /><br />הבירת דובדבנים המדוברת הייתה חלק קטן מבישול גדול יותר(סינגל וינה) שבביקבוק היה על FG=1006 בזכות טכניקת מאשינג טובה<br /><br />הממ בירת רימונים - נשמע טעים<br />במה עוד תיבלת?<br />יש מתכון?שחר קלייןhttps://www.blogger.com/profile/18043231899894028890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2678706190607173149.post-57720593853246467392009-09-10T12:42:37.729+03:002009-09-10T12:42:37.729+03:00שחר, אני דווקא הכנתי בירה לראש שנה - עם רימונים.
ה...שחר, אני דווקא הכנתי בירה לראש שנה - עם רימונים.<br />הוספתי מיץ קנוי לתסיסה - אבל ביום השני. לא מיד.<br />יש תסיסה יפה כבר 10 ימים. טרם מדדתי FG.<br />אני לא חושב שהוספת הפרי לבישול זה רעיון כ"כ טוב.<br />אולי המיץ שהוספת מכיל חומר משמר שהרג את השמרים?נועםnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2678706190607173149.post-82713341444173775292009-09-10T11:31:25.550+03:002009-09-10T11:31:25.550+03:00שחר - מה היה ה-OG לפני התסיסה?שחר - מה היה ה-OG לפני התסיסה?Daganhttps://www.blogger.com/profile/04410106192735926193noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2678706190607173149.post-75535996354833384632009-09-10T11:25:08.756+03:002009-09-10T11:25:08.756+03:00דפקא יש לי בירה שאי אפשר להשתכר ממנה
הוספתי מיץ ד...דפקא יש לי בירה שאי אפשר להשתכר ממנה<br /><br />הוספתי מיץ דובדבנים קנוי לתסיסה והגרביטי לא יורד מ-36<br /><br />בירה טעימה אבל ללא אלכוהול.....<br /><br />פעם הבאה דובדבנים חיים בבישולשחר קלייןhttps://www.blogger.com/profile/18043231899894028890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2678706190607173149.post-28858181367317892222009-09-10T10:26:15.196+03:002009-09-10T10:26:15.196+03:00אכן, מגעיל ביותר.
אחלה פוסט.
זו באמת בעיה, חבל שא...אכן, מגעיל ביותר.<br />אחלה פוסט. <br />זו באמת בעיה, חבל שאי אפשר לטעום בירה מבלי להשתכר.<br />כל פעם שאני עובד ליד חנות היינות המקומית אני מתאפק שלא לקנות כמה בקבוקים שעוד לא טעמתי. אני מזכיר לעצמי שיש לי במרתף כמה עשרות בקבוקים של בירה ביתית שלעולם לא אצליח לשתות.נועםnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2678706190607173149.post-24102034047441664512009-09-10T09:07:47.460+03:002009-09-10T09:07:47.460+03:00הרגת אותי עם טעמי הכשות בכיוון ההפוךהרגת אותי עם טעמי הכשות בכיוון ההפוךשחר קלייןhttps://www.blogger.com/profile/18043231899894028890noreply@blogger.com