tag:blogger.com,1999:blog-2678706190607173149.post286933651617684144..comments2024-01-29T11:31:18.620+02:00Comments on מבשלת הבירה הביתית שלי - הבלוג של דגן: בישול בירה סינרגטי בחובבי ציוןDaganhttp://www.blogger.com/profile/04410106192735926193noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2678706190607173149.post-51092568634831405012010-09-02T19:04:27.345+03:002010-09-02T19:04:27.345+03:00זה מרשים, לא ידעתי שאפשר לייצר בירה עם שיטת עבודת ...זה מרשים, לא ידעתי שאפשר לייצר בירה עם שיטת עבודת ידrani@israelhttp://samsonblinded.org/newsnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2678706190607173149.post-18983688924625347362010-08-29T16:17:23.791+03:002010-08-29T16:17:23.791+03:00נועם -
א. בכיף.
ב. מסכים בהחלט. דילול בסוף הוא בה...נועם - <br />א. בכיף.<br />ב. מסכים בהחלט. דילול בסוף הוא בהחלט אפשרי ומקובל גם במבשלות מסחריות (מכוונים קצת גבוה ומדללים למטרה)<br />ג. לגבי היוד - אני עושה מה שכתוב על התוית: יוצרים תמיסה ביחס של 1:6 ומהתמיסה המדוללת שמים 10 מ"ל על 20 ליטר מים.<br />ד. האמת - כשצירפתי את הלינק שלו חיפשתי שם את החנות ולא מצאתי. צריך באמת לשאול אותו.Daganhttps://www.blogger.com/profile/04410106192735926193noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2678706190607173149.post-12552411368796765442010-08-29T00:10:37.098+03:002010-08-29T00:10:37.098+03:00א. תודה על הקרדיט עבור העלאת המתכון.
ב. אפשר לכאור...א. תודה על הקרדיט עבור העלאת המתכון.<br />ב. אפשר לכאורה לדלל את התירוש בסוף הבישול כדי ליישר קו עם המתכון. ז"א להוסיף אץ ה400 מ"ל מים שחסרים ולהביא את הצפיפות ליעד.<br />ג. באיזה יחס את מוהל את היוד הזה? גם אני רכשתי אך טרם השתמשתי. אם אני לא טועה, רשף אמר 1 מ"ל ל20 ליטר. היתכן?<br />ד. שמתם לב ששחר הרץ סגר את מחלקת חומרי הגלם בחנות שלו?נועםnoreply@blogger.com